origo-fonder-logo-horizontal-green-10y-web

Summering av vårens händelser 2017

Det har varit full fart på Origo Capital under 2017 och det finns såklart massor av saker att ta upp. Här kommer ett axplock av vårens viktigaste händelser i fondbolaget.
 

  • Fortsatt stark tillväxt i antalet kunder och förvaltat kapital. Under 2016 växte det förvaltade kapitalet med 60%. Hittills i år har tillväxten fortsatt i samma takt och AuM summererar per 31/5 till 795 mkr.
  • Origo Capital har erhållit flera utmärkelser under våren, bl.a. blev vi utsedda till "Best Mid Cap Investment Firm - Nordic Region" av Acqusition International.
  • Carl Rydin har anställts som analytiker och medlem av fondens investeringsteam. Carl kommer närmast från den framgångsrika New York-baserade hedgefonden Lucerne Capital. Samtidigt har Staffan Östlin valt att gå vidare till nya utmaningar. Vi tackar Staffan för hans goda bidrag till fondens utveckling och önskar honom lycka till.
  • Origo möter ett allt större intresse från utländska professionella investerare. Vi är därför mycket glada över att nyligen ha inlett samarbeten med representanter i bl.a. Danmark och Storbritannien.
För mer frågor, kontakta Anders Nilsson (IR) 076-843 0509

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter