origo-fonder-logo-horizontal-green-10y-web

Sökes: Driven fondförvaltare/analytiker!

Origo Fonder söker efter en driven förvaltare/analytiker till investeringsteamet i Stockholm. 

Origo är helt specialiserade på investeringar i noterade små och medelstora bolag vilket skiljer oss från nästan alla andra fondbolag i Norden.

Sedan 2013 förvaltar vi en av de mest framgångsrika hedgefonderna i Norden* och för två år sedan startade vi en efterfrågad och fokuserad long-only strategi. Våra investerare består främst av stiftelser, kommuner, private banking och kapitalstarka familjer.  

Vi är ett litet och snabbfotat företag som alltid är intresserade av rätt personer. Nu söker vi efter en passionerad aktiespecialist med delansvar för våra fonder. Din bakgrund är troligtvis portföljförvaltare, analytiker, aktiemäklare eller liknande. Du är analytisk, initiativrik, kommunikativ, en lagspelare och vill vara med och utveckla Origo framåt. 

Tycker du att detta låter intressant?
Skriv några rader om dig själv och bifoga CV. Du är också mycket välkommen att ringa mig på telefon 072 5885200.
Hälsningar Stefan
stefan.roos@origofonder.se

Origo Quest (Equity Long/Short): 3 gånger nominerad till Europas bästa mindre L/S av HFM. Fonden har levererat 9% i årlig avkastning sedan starten 2013 med en nettoexponering på ~45% och en volatilitet som uppgår till 1/3 av börsens risknivå.  Sedan 2022 förvaltar vi även Origo Seleqt (Nordic Small Cap), en unik long-only strategi. Seleqt skiljer sig från de flesta andra småbolagsfonder genom att vara, koncentrerad, fokuserad på småbolag och att vara nordisk på riktigt.